Slimme Content Service Platform

Verbind gescheiden informatiestromen, lever inzicht en kennis en waarborg het beheer en de beveiliging met een cloudgebaseerd CSP-platform waarmee u sneller en op grotere schaal waarde haalt uit uw data. Iron Mountain InSight helpt organisaties de verborgen waarde van hun content te ontsluiten - waar die zich ook bevindt - met moderne, door AI ondersteunde contentgedreven applicaties en uitgebreide zoekmogelijkheden.

 
Iron Mountain InSight®
‹ BACK

Cloudopslag & -migratie

Of u nu digitale gegevens, documenten met veel media of papier hebt om te scannen en te digitaliseren, wij hebben er de kluis, het archief, de cloud of het datacenter voor. Wij beheren, migreren en slaan informatie op in het voor u beste formaat, zodat u er on demand toegang toe hebt.

 
Iron Cloud Data Management
‹ BACK

Datacenters & co-locatiediensten

Wij stimuleren innovatie doordat onze datacenters hoge connectiviteit, veiligheid, duurzaamheid en compliance bieden voor bedrijfskritische infrastructuur. Wij bieden toegang tot de beste wereldwijde carriers, cloud-, IT- en managed services providers en worden ondersteund door uitgebreide complianceprogramma's en beveiligingsprotocollen voor sterk gereguleerde sectoren. Bovendien stelt onze Green Power Pass u in staat om via audits en certificeringen door derden uw doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, groene stroom en broeikasgasreductie te behalen.

‹ BACK

Opslag & logistiek

Van alledaags tot buitengewoon, organisaties vertrouwen op ons om hun informatie en waardevolle activa te beschermen en ze toegankelijk te maken wanneer ze die nodig hebben. Wij slaan uw dossiers, multimedia en historische archieven niet alleen op, we helpen u ook met inventarisbeheer, conservering en het te gelde maken van uw assets.

 
‹ BACK

Dossier- & IT-apparatuurvernietiging

Als IT-apparatuur, dossiers en data niet op de juiste manier worden verwijderd, kan dat ernstige gevolgen hebben voor de reputatie van uw business. Daarnaast bestaat de kans op misbruik van de gegevens en is er een risico op negatieve impact op het milieu. Wij verzorgen de verwijdering en vernietiging van dossiers, data en IT-middelen met een programma dat veiligheid en duurzaamheid garandeert.

 
‹ BACK