Intelligent Content Service Platform

Iron Mountain tillhandahåller en molnbaserad Content Service Platform som använder Maskininlärning och AI för att automatiskt klassificera, extrahera och berika fysiskt och digitalt innehåll. Med denna lösning kan du utvinna värde och nya insikter från din information snabbare.

Iron Mountain InSight®
‹ BACK

Moln lagring och migrering

Oavsett om du behöver hantera din digitala data, skanna och digitalisera dokument tillhandahåller vi säkra valv, arkiv, molnlösningar och data center för just detta. Vi hanterar, migrerar och lagrar information på ett kvalitativt sätt. Vi säkerställer även även att du kan få tillgång till din information på begäran

 
Säkra och återskapa din företagsinformation‹ BACK

Data Center

Iron Mountain tillhandahåller säkra, hållbara och klimatsmarta data center, drivna på 100 % förnybar energi. Utöka ditt teams kapacitet med en komplett serie av datacentertjänster som inkluderar alltifrån migrering av datacenter till installation. Få en enkel åtkomst till de IT-tjänster du behöver samtidigt som du drar fördel av ett omfattande stöd gällande säkerhet och regelefterlevnad.

‹ BACK

Säker Arkivering, Lagring och logistik

Vi skyddar och bevarar din information och tillgångar samt säkerställer att det är tillgängligt när du behöver det. Oavsett om du behöver hjälp att hantera och förvara dokument eller tillgångar finns vi här för att hjälpa dig med alltifrån arkivering, lagerhantering till logistik. 

 
‹ BACK

Destruktion av dokumenthandlingar och IT tillgångar

Misslyckande med att destruera IT tillgångar, dokumentation och data kan medföra allvarliga konsekvenser för din verksamhet och dess varumärke. Vi erbjuder en säker och miljövänlig destruktion och återvinning av dina dokument, uppgifter, data och IT-tillgångar.

 
‹ BACK